Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مازندران، مخاطبان این رسانه با ثبت سوژه‌ای با عنوان‌ «درخواست اینترنت ایرانسل برای روستای چلاو مازندران» در  سامانه فارس‌من خواستار پیگیری این سوژه شدند.

رسول علی‌اصغرپور مدیرعامل شرکت مخابرات مازندران در این‌باره در گفت‌وگو با فارس، اظهار کرد: در گذشته باتوجه به بعد مسافت و جمعیت پایین در روستاهای کوهستانی بحث جی اس ام یا بی‌سیم روستایی در اختیار روستاییان قرار گرفت تا امکان مکالمه داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تمام جی اس ام‌ها سال گذشته جمع‌آوری و به سایت‌های همراه اول تبدیل شد، افزود: این خط برای برقراری ارتباط پوشش عالی داشت و همچنین هزینه کاربران برابر با هزینه تلفن ثابت بوده اما از سال گذشته با شیوع ویروس کرونا این خطوط درخواست اینترنت پرسرعت داشتند.

مدیرعامل شرکت مخابرات مازندران هزینه راه‌اندازی اینترنت تریجی و یا فورجی برای هر سایت همراه اول و یا ایرانسل حدود سه میلیارد تومان است که باتوجه به بالا بودن اعتبار دولت ورود پیدا کرده است.

علی‌اصغرپور تصریح کرد: روستاهایی که در این زمینه درخواست دارند باید ازطریق بخشدار و یا فرماندار با مدیرکل فناوری اطلاعات استان مازندران مکاتبه کرده و بعد از انجام بازدید برای تجهیز اینترنت اقدام کنند.

انتهای پیام/86034/ع

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۸۰۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال وقوع سیلاب و جاری شدن روان آب در مازندران

به گزارش خبرگزاری مهر، حسینعلی محمدی افزود: با تقویت و فعالیت سامانه بارشی از چهارشنبه ۱۹ اردیهشت تا پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه شاهد رگبار باران، رعد و برق و صاعقه، وزش باد نسبتاً شدید و کاهش دما در همه مناطق استان خواهیم بود.

محمدی افزود: آب‌گرفتگی معابر و احتمال جاری شدن روان آب، افزایش حجم آب رودخانه‌ها و سیلابی شدن مسیل‌ها، لغزندگی جاده‌ها، ریزش سنگ، کاهش دید و اختلال در تردد محورهای کوهستانی و احتمال آسیب به سازه‌های کم مقاوم از تبعات این سامانه خواهد بود.

وی گفت: رانندگان هنگام تردد در جاده‌های استان بویژه در محورهای کوهستانی و در هنگام شب، ضمن رعایت نکات ایمنی با کسب اطلاعات از مسیر و با احتیاط کامل رانندگی کنند.

محمدی افزود: در این مدت کوهنوردان و طبیعت گردان از صعود به ارتفاعات و مناطق کوهستانی و تردد و برپایی چادر و اقامت در فضاهای باز جدا خودداری کنند.

وی تاکید کرد: با توجه به پیش بینی مواج شدن دریای خزر از قایقرانی، ماهیگیری و انجام ورزش‌های آبی در این مدت جدا خودداری کنند.

محمدی گفت: دامداران، دام‌های خود را به دور از حاشیه رودخانه‌ها، دهانه مسیل‌ها، نقاط مرتفع، فضای باز و در مناطق امن نگهداری کنند.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری مازندران افزود: صاحبان سالن‌های پرورش گل و گیاه و پرورش دام و طیور نسبت به آماده سازی سیستم‌های گرمایشی و تنظیم دما و استحکام سالن‌ها تدابیر و اقدام احتیاطی لازم را انجام دهند.

محمدی گفت: شهرداران در این مدت نسبت به پاکسازی جوی‌ها و کانال‌های هدایت آب‌های سطحی و نیز بازدید و مقاوم سازی داربست‌ها، سازه‌های موقت، تابلوها و بیلیبوردهای تبلیغاتی سطح شهرها اقدام کنند.

وی افزود: نیروهای خدماتی و امدادی استان با تمام قوا و تجهیزات آماده خدمات رسانی در صورت وقوع سیلاب هستند.

کد خبر 6099690

دیگر خبرها

  • احتمال وقوع سیلاب و جاری شدن روان آب در مازندران
  • سامانه جدید بارشی فردا به مازندران می‌رسد
  • اتصال ۲۶۰ روستای بالای ۲۰ خانوار آذربایجان غربی به اینترنت پرسرعت
  • بهره‌مندی ۵۸۰ خانوار روستایی خراسان جنوبی از اینترنت پرسرعت
  • آمادگی و تجهیز ۳۲ مرکز خرید گندم در مازندران
  • تجهیز ۳۲ مرکز خرید گندم در مازندران
  • ۳۲ مرکز خرید گندم و کلزا در مازندران تجهیز شدهذاست
  • محور کندوان از سمت شمال به جنوب یک‌طرفه شد
  • ۶۰ هزار هکتار شالیزار مازندران تجهیز و نوسازی شد
  • درز اطلاعات محرمانه ارتش آلمان در اینترنت